Bokita Trainingen

Zelfverdediging en Weerbaarheid

Overige

 Disclaimer

Wij doen ons uiterste best om de bezoeker van deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Toch kan het gebeuren dat informatie op deze site onvolledig is of onjuistheden bevat. Bokita Trainingen, eigendom van Antoinette Bollen, wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor daaruit voortvloeiende directe of indirecte schade voor de gebruiker van deze site. Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. Bokita Trainingen behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te kunnen verbeteren of te wijzigen. 

 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag worden overgenomen, verveelvoudigd of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf door Bokita Trainingen.

Tip

Ook een persoonlijk alarm kan je een veilig gevoel geven. Het is een klein apparaatje (kleiner dan een lucifersdoosje), dus makkelijk mee te nemen. Als je het koordje eruit trekt, hoor je een harde doordringende pieptoon. Daarmee schrik je je belager af en trek je tevens de aandacht van anderen. Een dergelijk alarm is al vanaf 5 euro te koop, bijvoorbeeld in een thuiszorgwinkel.